Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı deneyim paylaşımı etkinliklerinin ilki TÜSİAD ev sahipliğinde gerçekleşti

20 Oca 2023

Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı, Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından, TÜSİAD iş birliği ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ile Sabancı Vakfı’nın desteğiyle yürütülen “İş Dünyası Ev İçi Şiddete Karşı Projesi” (BADV) deneyim paylaşımı etkinliklerinin ilki kapsamında eğitimler alan ve politikalarını hazırlayan şirketlerle deneyim paylaşımı etkinlikleri gerçekleştiriyor.

18 Ocak'ta TÜSİAD ev sahipliğinde gerçekleşen, Ağ'ın üyesi olan 24 şirketin katılımıyla hibrit olarak gerçekleşti. TÜSİAD Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu Başkanı Billur Barlın'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, şirketler "İş Dünyası Ev İçi Şiddete Karşı Projesi"ne katılımları ile beraber, ev içi şiddetle mücadele kapsamında başlattıkları uygulamalarını, çalışanlarına sundukları destek mekanizmalarını aktardılar. Deneyim Paylaşımı Etkinlikleri, Ağ'ın tüm üyelerine açıktır.