TÜSİAD SD² kapsamında SAP Türkiye ve NTT Data iş birliğiyle İnovasyon Günü düzenlendi

14 Şub 2024

TÜSİAD SD² Platformu üyelerine özel etkinlikler kapsamında, üretim yoğun çalışan Teknoloji Kullanıcısı şirketlerin katılımıyla 13 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar iş dünyasındaki dijital dönüşümü ve teknolojik yenilikleri yakından inceleme ve şirketlerle networking fırsatı buldu.

TÜSİAD SD² Görev Gücü Başkanı Onur Eren’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda SAP Türkiye ve NTT Data temsilcilerinin yeni teknolojilere, kullanım alanlarına ve şirketlere sağladığı faydaya ilişkin sunumları gerçekleşti.

Başlangıcında MEXT fabrika turu düzenlenen etkinlikte, “Dijital Dönüşümde İleri Adımlar: Rise with SAP Paneli”, “Sürdürülebilir Gelecek için Teknolojik Dönüşüm”, “Verimlilikte Zirveye Yolculuk: Üretken Yapay Zekâ ile Tanışın” ve “İnovasyonun Ötesinde: Sektörel İhtiyaçlara Akıllı Çözümler” oturumları düzenlendi. Program, networking bölümü ile tamamlandı.

TÜSİAD SD² Platformu üyelerine özel etkinliklere katılabilmek için dijital dönüşüm çalışmaları alanında ekibini kurmuş veya kurmakta olan Teknoloji Kullanıcısı üyelerimiz https://tusiadsd2.org/uye-ol/ kullanıcı linki üzerinden platform üyeliğini Analiz/Uygulama Paketi'ne yükseltebilir.