TÜSİAD genel seçim öncesinde siyasi parti liderleri ile biraraya geliyor

23 Mar 2011 İlgili Dosya

“Genel Seçimler Öncesi Parti Liderleriyle Buluşma” kapsamında düzenlenecek ilk toplantı, 24 Mart 2011 Perşembe günü (yarın), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek.

TÜSİAD, milletvekili genel seçiminin gerçekleşeceği 12 Haziran 2011 tarihi öncesinde, siyasi partilerin genel başkanlarını ağırlayacak. Toplantılar kapsamında siyasi partilerin plan, program, hedef ve politikaları hakkında bilgi edinilecek ve iş dünyası ile siyasi partilerin bu çerçevede görüş alışverişinde bulunması sağlanacak. Toplantılar kapsamında ayrıca, TÜSİAD tarafından hazırlanan, iş dünyasının yeni döneme ilişkin beklentilerini içeren ve önümüzdeki günlerde siyasi partilere ve kamuoyuna sunulacak olan kapsamlı ve güncel bir rapor da ele alınacak.

Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin programı TÜSİAD üyeleriyle paylaşılacak ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Toplantıya CHP yönetiminden Alaattin Yüksel, Faik Öztrak, Umut Oran, Sencer Ayata, Sena Kaleli, Süheyl Batum, Erdoğan Toprak ve Osman Korutürk katılacak.

Toplantıya, TÜSİAD üyelerinin yanısıra Türk Girişim ve İşdünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) üyeleri davetli olarak katılacak.

TÜSİAD’ın “Genel Seçimler Öncesi Parti Liderleriyle Buluşma” başlıklı toplantı dizisi, önümüzdeki günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanları ve yöneticileri ile devam edecek.

“Genel Seçimler Öncesi Parti Liderleriyle Buluşma” - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Tarih: 24 Mart 2011, Perşembe
Saat: 14:00